Durex XL Power

Durex XL PowerDe Durex XL Power condooms zijn condooms die zoals de naam reeds een beetje doet vermoeden over een grotere maat beschikken. Ondanks de grotere maat zijn ze bijzonder comfortabel, mede door de aanwezigheid van de Easy-On pasvorm. Daarnaast zijn deze condooms voorzien van een reservoir en beschikken ze over een speciale vorm. Het spreekt voor zich dat deze condooms transparant zijn en bovendien zijn ze gemaakt van natuurlijk rubber latex. Ben je op zoek naar een stevig en comfortabel condoom die beschikt over een grotere maat? In dat geval is er voor kiezen om een Durex XL Power condoom in huis te halen een absolute aanrader.

Algemene kenmerken Durex XL Power Condooms

accept Durex condooms met een extra grote maat
accept Easy-On pasvorm maakt dat de condoom eenvoudig kan worden aangetrokken
accept Het reservoir zorgt samen met de aangepaste vorm voor een uitstekend comfort
accept Stevig condoom voor een optimale betrouwbaarheid en kwaliteit

Voor wie is een Durex XL Power condoom geschikt?

Het is als vanzelfsprekend belangrijk om er rekening mee te houden dat een Durex XL Power condoom zoals de naam reeds laat vermoeden over een grotere maat beschikt. Deze grote maat zorgt er voor dat dit condoom niet voor iedereen geschikt is. Wel heeft Durex alles in het werk gesteld om het comfort bij het gebruik van deze condoom zo optimaal mogelijk te houden.

Bovenstaande wordt mede gerealiseerd door het toepassen van de Easy-On pasvorm, maar wat bovendien ook te denken van de aanwezigheid van een reservoir evenals de speciale vorm waar de condooms over beschikken? Voor groot geschapen mannen die niet op comfortabele of veilige wijze gebruik kunnen maken van standaard condooms is kiezen voor een Durex XL Power condoom hoe dan ook een aanrader!