Durex Extra Safe

Durex Extra SafeVind je het vooral belangrijk dat het condoom dat je gebruikt zo veilig mogelijk is? In dat geval is het beslist de moeite waard om gebruik te maken van een Durex Extra Safe condoom. Deze condooms zijn iets dikker in vergelijking met andere, standaard condooms en zijn gemaakt van natuurlijk rubber. Het latex is transparant en beschikt uiteraard over een prettige geur. Net zoals het merendeel van de andere Durex condooms beschikken ook deze Durex Extra Safe condooms over de Easy-On pasvorm waardoor ze in alle eenvoud gebruikt kunnen worden. Bovendien zijn de Durex Extra Safe condooms voorzien van extra glijmiddel waardoor ze je gegarandeerd voorzien van meer seksplezier!

Algemene kenmerken Durex Extra Safe

accept Misschien wel de veiligste condooms op de markt
accept Deze condooms zijn voorzien van extra glijmiddel
accept De Durex Extra Safe condooms hebben een prettige geur
accept De Easy-On pasvorm maakt eenvoudig en comfortabel gebruik mogelijk

Voor wie is het Durex Extra Safe condoom geschikt?

Het Durex Extra Safe condoom is een bijzonder veilig condoom welke in vergelijking met andere condooms op de markt iets dikker en dus nog betrouwbaarder is. Dit condoom is daardoor vooral geschikt voor mensen die het belangrijk vinden dat ze tijdens het liefdesspel kunnen genieten van een ronduit uitstekende betrouwbaarheid.

In verschillende situaties kan het evenwel ook gebeuren dat je nood hebt aan een beetje extra glijmiddel en daar zijn deze condooms standaard dan ook van voorzien. Tel daar ook nog eens de prettige geur bij op evenals de Easy-On pasvorm en je hebt meteen een aantal prima redenen om deze extra betrouwbare condooms op z’n minst een kans te geven.